OTA YHTEYTTÄ!

040 734 1308

markku.j2.kallio@gmail.com

KIINTEISTÖPALVELUT

Suoritamme kaikki pientalojen ja mökkien perusaskareet erilaisista pihatöistä, pieniin kunnostus- ja huoltotehtäviin. Tarjoamme valvontakäyntejä kiinteistöille, joilla vieraillaan harvemmin. Kauttamme on mahdollista vuokrata pienkoneita. Tarjolla on mm. puutarhajyrsin, halkomakone, oksasaha, painepesuri ja erilaista pienkalustoa.

Yrityksemme huolehtii toiminnassaan vastuuvakuutuksesta ja lakisääteisistä velvollisuuksista. Hyvän paikallistuntemuksen ja laajan yhteistyöverkoston kautta voimme tarjota monipuolisesti myös luvanvaraisia tai muita ammattilaisten suorittamia vaativampia rakennuspalveluja.

Polttopuiden toimitus onnistuu myös kauttamme. Lisäksi voimme tarjota muita kuljetuspalveluja, kuten suurempien risujen ja romujen poiskuljetusta.

Monet tarjoamamme palvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Kaikkiin kiinteistöpalveluihimme sisältyy aina kotitalousvähennysneuvonta. Verohallinnon vero.fi -sivustolta saatte myös lisää tietoa kotitalousvähennyksestä.

Perushintamme on 35 euroa / tunti (sisältäen arvonlisäveron). Matkakulut laskutetaan verohallinnon ohjeiden mukaisesti ja muut kulut sovitun mukaisesti. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme.